maanantai 20. helmikuuta 2012

Pilkkiretkiä

Kausi on saatu rullaamaan jo vauhdilla, pilkillä on tullut käytyä jo Kytäjärvellä, Hirvijärvellä, Tuusulanjärvellä ja pernajan merialueella. Tän kauden teemana on jälleen itsellä ennätysahvenen saaminen, eli 550g pitäisi saada paranneltua uusille luvuille. Joten tasuria olen kovasti heilutellut, en tiedä pitäisikö tehdä ensi talveksi muutama väline hankinta, sillä Sillin kevennetty on näköjään ollut huippu peli kilokkaiden jahtiin.
Seuraavana viikonloppunna tarkoitus lähteä tykittämään yhtä mahtavaa matalikkoa lohjanjärvelle, missä mahdollisuudet vaikka mihin, usko on ainakin kova:-) Sitten maaliskuun alkupuolella pitäisi ottaa suunta kohti etelä-savoa jossa mahdollisuudet ennätykseen pitäisi olla paremmat tsäänssit.

Tarkempaa rapsaa en ole laiskuuttani jaksanut kirjoittaa, kun kuvaamiset on jäänyt reissulla kokonaan allekirjoittaneella, sillä ei tarina ole mitään ilman kunnon kuvia, mutta onneksi Ikä-mies Wesa on kuvannut ja jaksana kirjoittaa raporttia reissuista:)

Kytäjärvi
Hirvijärvellä unelmakelissä
Pernajassa huippumestoilla

Kuvaaja Wesa Karsikas

Kiitokset kaikille reissukavereille tähän astisista hienoista reissuista, ja lisää on tulossa, toivottavasti saalitkin paranisivat:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti